PORTOFOLIU
Nunti Trash the dress Copii Viitoare mamici Modele Clienti Slideshows
PREMII
DESPRE MINE
BLOG
CONTACT
MENIU
RO / EN
DESPRE MINE


 

Despre mine, prin și pentru voi

 

Cine sunt eu?

Pentru că nu sunt adeptul unei caracterizări clasice, aș vrea să aflați despre fotograful și omul Mircea Marinescu, raportându-mă la VOI. Pentru că despre voi este și fotografia mea. 

Fie că este fotografie de nuntă și eveniment, fie că este fotografie de familie,  pentru că asta îmi umple timpul de mai bine de 10 ani, eu sunt omul din spatele obiectivului, pe care îl veți cunoaște puțin mai bine. 

Locuiesc în Romania, fotografiez în principal în Constanța și în București, însă îmi plac provocările și sunt deschis colaborărilor în țară și în afara ei. În plus, îmi place să cunosc mereu oameni noi și să descopăr locuri inedite, desigur, fiind nedespărțit de aparatul meu foto. 

Experiențele evenimentelor din Luxemburg, Belgia, Spania, Grecia, Muntenegru și Bulgaria mi-au adus satisfacția de a documenta momente diverse, nu doar din punct de vedere cultural, dar și ca stare de spirit. 

Câteodată îmi place să stau deoparte, să observ și să surprind momente pe care probabil nu v-ați fi așteptat să le vedeți. Alte dăți, sunt fix în mijlocul dansului, “vânând” cadre dinamice de la petrecere.

Pe VOI vreau să vă surprind reali, autentici, sinceri ! Din fericire, fotografia de nuntă mi-a oferit în toți acești ani această plăcere imensă. 

 

Abordarea umană, creativă 

“Stilul” ca fotograf de nuntă mi l-am conturat de-a lungul timpului. Fiecare experiență și-a găsit locul și și-a pus amprenta asupra omului și fotografului ce sunt astăzi. Pe plan personal, pot să vă dezvălui că sunt îndrăgostit de mare, deci să nu fiți surprinși dacă vă voi sugera sedințe foto la malul mării sau chiar plimbări cu velierul pentru cadre cu adevărat deosebite ! 

Abordarea creativă o percep mai mult ca pe zona în care mă simt confortabil, iar uneori trec de această barieră legată de confort. Sunt versatil și mă adaptez foarte bine oricărei situații. Pentru că mereu caut unghiurile și lumina cea mai bună care să vă avantajeze, nu încetez să explorez. Creativitatea mea în fotografie se combină cu pasiunea care mă motivează mereu,  fiind curios, perseverent, perfecționist și foarte atent la detalii.

În fotografia de nuntă încerc mereu să mă autodepășesc. Îmi place să particip la concursurile dedicate și să aduc recunoaștere eforturilor mele prin diverse premii câștigate. Dincolo de premii, fotografia de nuntă este specială pentru mine, în toate formele ei. Asta pentru că prin intermediul ei ajung să vă cunosc pe VOI și să lucrez la începutul vostru, ca familie. 

 

Credeți că ne potrivim?

Eu spun că da! Sunt sigur că la viitoarea noastră întâlnire, fie că va fi față în față, la studio, la o cafea, pe Skype sau pe WhatsApp, vom descoperi mai multe lucruri în comun, dar și motive pentru care să stabilim o frumoasă colaborare. 

 

Aștept cu nerăbdare să vă descopăr povestea, așadar vă invit să îmi scrieți oricând la adresa de email office@mirceamarinescu.ro și să discutăm mai multe detalii despre ce presupune acest serviciu de fotografiere și documentare a nunții voastre sau a evenimentului vostru privat.

INTERVIURI

 

 

modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti, dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:
Sunt de acord
Vezi modificarile